logo songteksten.net

The Jonas Brothers hebben al 30 nieuwe nummers

LOS ANGELES - The Jonas Brothers laten geen gras groeien over hun reünie. De zangers, die donderdag hun comebacksingle Sucker uitbrachten, hebben al veel nieuw materiaal. "We hebben zo'n dertig à veertig nieuwe nummers opgenomen waarvan we niet kunnen wachten ze uit te brengen", zegt Joe Jonas in The Elvis Duran Show.

De broers maakten vorige maand bekend na zes jaar weer samen de studio in te duiken. Volgens Joe, die de groep DNCE startte in de Jonas Brothers-pauze, zijn de nieuwe liedjes een goede mix van hun drieën geworden. "Toen we aan het uitvogelen waren wat ons geluid zou worden, maakten we een balans tussen Nicks geluid, het geluid van DNCE en het gevoel dat Kevin erin legt", vertelt Joe. "Het was heel belangrijk dat we die drie dingen goed mixten."

Wanneer de Jonas broers hun nieuwe werk gaan uitbrengen, weet Joe nog niet precies. "Ik denk dat jullie in de komende maanden waarschijnlijk meer gaan horen."

De boyband, bekend van nummers als S.O.S. en Burnin' Up, ging in 2013 na onenigheid uit elkaar. De mannen, die samen vier studioalbums uitbrachten, konden het niet eens worden over de muzikale kant die de groep op zou gaan. De 29-jarige Joe was in de tussentijd druk met DNCE, die een grote hit had met het liedje Cake by the Ocean. De 26-jarige Nick bracht zijn tweede soloalbum uit en speelde een rol in de film Jumanji: Welcome to the Jungle. De 31-jarige Kevin liet op muzikaal vlak minder van zich horen, wel startte hij twee bedrijven.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren