logo songteksten.net

Jarige Justin Bieber blijft 'positief'

LOS ANGELES - Justin Bieber viert zijn verjaardag met nieuwe inzichten. De zanger, die zou kampen met een depressie, voelt zich beter dan ooit. "Het gaat heel goed met hem. Hij heeft meer geld dan hij nodig heeft, heeft meer zelfvertrouwen en richt zich op zijn toekomst", zegt een ingewijde tegen het Amerikaanse tijdschrift People. De Canadees mag vrijdag 25 kaarsjes uitblazen.

Bieber, die in het verleden vaker in het nieuws kwam vanwege wangedrag door persoonlijke problemen, zou veel baat hebben bij de hulp die hij krijgt. "Therapie heeft hem geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Hij richt zich op het positieve en niet op het negatieve. Hij weet dat hij een nieuw leven begint."

De zanger is in therapie tot belangrijke inzichten gekomen. "Voor het eerst leeft Justin niet zoals anderen willen dat hij leeft. Is alles perfect? Nee. Maar hij ging zo lang de verkeerde richting op en nu gaat hij de juiste richting op." Bieber, die is getrouwd met Hailey Baldwin, is ook meer bezig met zijn geloof. "Hij realiseert zich dat het leven niet gaat om jezelf gelukkig te maken en wild te doen, maar dat het gaat om het helpen van mensen, de focus op God en jezelf verbeteren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren