logo songteksten.net

'Christina Aguilera en man gingen vreemd'

(Novum) - Christina Aguilera en Jordan Bratman namen het niet zo nauw met de huwelijkse trouw. Dat laat de 30-jarige zangeres doorschemeren in een interview met het Amerikaanse modetijdschrift W. De twee scheidden vorig jaar september na vijf jaar huwelijk.

"Op een gegeven moment gedroegen we ons allebei niet als engeltjes", vertelt Aguilera. "Het was zo erg dat ons gezinsleven me deed denken aan mijn eigen jeugd. Ik wilde niet dat mijn zoon zou opgroeien in een huis waar altijd een bepaalde spanning hangt."

De zangeres wist dat de pers negatief over haar zou berichten, maar besloot desondanks te gaan scheiden. "Ik laat mijn leven niet leiden door angst voor bepaalde reacties. Dat druist in tegen alles wat ik zing op mijn platen. Ik moet mezelf blijven."

Christina liet eerder weten de relatie met haar ex 'ongezond' te vinden. Sinds vorig jaar is ze samen met Matthew Rutler, die ze leerde kennen op de set van de musicalfilm Burlesque. "Ik kan altijd op hem rekenen. We hebben samen al een hoop meegemaakt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren