logo songteksten.net

Laura Jansen ziet Pinkpop als hoogtepunt

(Novum) - Laura Jansen is de afgelopen twee jaar vooral in Nederland aan het werk geweest en zondag stond de zangeres op Pinkpop. "Dit is wel het toppunt voor mij, van al dat werk van die twee jaar", zegt de 34-jarige Jansen tegen Novum Nieuws.

De Amerikaans-Nederlandse zangeres speelt over de hele wereld en timmert al een tijdje aan de weg als artiest. Ze krijgt dan ook steeds meer fanatieke fans. "Ik heb wel heel heftige fans, maar het is niet eng ofzo. Ze komen vooral met knuffels en bloemen. Of flessen whisky, die krijg ik ook vaak cadeau. Dat is altijd wel tof."

Toch zijn er altijd aparte gevallen tussen de fans, maar gelukkig heeft Jansen nog geen stalkers. "Er is wel een man die denkt dat hij mijn vader is. Hij is er echt van overtuigd. Dat is toch altijd wel een apart gesprek. Als ik dan nee zeg, zegt hij: ik ben echt je vader."

Ook al was Pinkpop een hoogtepunt voor Jansen, het betekent niet dat ze het nu rustig aan kan doen. Binnenkort duikt ze de studio in en eind augustus start de zangeres weer met een Europese tournee. "Het wordt een combinatie van Europa en Amerika. Tot kerst moet ik zo'n beetje elke twee weken vliegen en spelen, spelen en nog eens spelen. Het is vermoeiend, maar ook te gek. Het is zo gaaf."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren