logo songteksten.net

Gordon neemt afscheid van overleden zus

AMSTERDAM - Gordon heeft afscheid genomen van zijn vorige week overleden zus Lydia. Ze werd maandag gecremeerd in Amsterdam. Op Instagram kijkt de presentator terug op haar leven.

"Vandaag nemen wij als familie afscheid van mijn zus Lydia, ze mocht slechts 61 worden. Ik herinner me mijn zus als een tof en stoer wijf die het niet makkelijk heeft gehad in haar leven en dan met name met haar gezondheid", aldus Gordon. "Altijd was ze aan het kwakkelen en het aantal narcoses was dan ook echt bizar voor zo'n leuke vlotte vrouw. Ze was een type, er zat een kop op zeg maar. Een echt onvervalst Amsterdamse marktkoopvrouw in hart en nieren."

Gordons hart stroomt naar eigen zeggen over als hij denkt aan de vele gezamenlijke kaartavondjes. "31en of jokeren en dan bloedfanatiek want dat was ze. Bingo spelen samen met mijn moeder, en vaak won ze dan ook en haar reactie was dan ook priceless."

Lydia en Gordon hadden de laatste jaren minder contact. "Zoals in elke familie hebben we problemen en soms gaan er jaren overheen dat dingen (vaak om niets) worden uitgesproken. En dus ook in onze familie, er was weinig tot geen contact onderling maar dat neemt niet weg dat de bloedband altijd blijft bestaan. Ik hield van mijn zus, en heb enorm verdriet dat ze ons zo vroeg is ontvallen. Wat jammer dat we elkaar niet hebben kunnen spreken want de laatste omhelzing was van 1,5 jaar geleden en toen maakten we het eigenlijk weer 'goed' voor wat er dan slecht was."

Gordon riep de media vooraf op om hem en zijn familie met rust te laten. "Wij willen in alle rust dit verwerken en hebben geen zin in dat hele mediacircus er omheen. Dat is mijn werk en niet dat van mijn familie."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren