logo songteksten.net

Kardol noemt stoppen Late Night jammer

HILVERSUM - Cabaretier Martijn Kardol noemt het jammer dat RTL Late Night ermee stopt. De komiek had elke woensdag zijn eigen rubriek in het programma. Hierin zei de winnaar van het Leids Cabaret Festival sorry.

"Met de kennis van nu bleek woensdag ineens al mijn allerlaatste keer te zijn bij RTL Late Night met Twan Huys", aldus Kardol op Instagram. "Jammer, maar ik ben super blij en dankbaar voor deze kans en blij met de enorme vrijheid die ik kreeg van RTL om mijn eigen item te ontwikkelen. Dank iedereen voor de leuke reacties en nu op naar mijn nieuwe showtje!"

Kardol staat momenteel in het theater met zijn voorstelling Welkom. De cabaretier is niet te gast in de laatste uitzending die maandagavond plaatsvindt. RTL maakte maandagochtend vrij plotseling bekend dat het programma er na een half jaar mee stopt. Huys zal maandagavond in de uitzending een verklaring geven.

Wie ook afwezig is tijdens het programma, is Lex Uiting. De vaste kompaan van Huys in de show is carnaval aan het vieren. In een hilarisch filmpje op Twitter vroeg Uiting zijn presentator, die ook uit Limburg komt, in dialect of hij vrij kon krijgen. Toen leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor het programma.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren