logo songteksten.net

Hollywood rouwt om overleden Luke Perry

LOS ANGELES - Veel sterren hebben maandagavond via sociale media hun verdriet gedeeld over het plotseling overlijden van acteur Luke Perry. De ster uit Beverly Hills 90210, OZ en Riverdale overleed op 52-jarige leeftijd nadat hij een paar dagen terug een beroerte had gekregen.

Medehoofdrolspeler Ian Ziering, die in Beverly Hills 90210 de rol van Steve speelde, stelt op Twitter “altijd de herinneringen te koesteren die wij de afgelopen dertig jaar samen hebben gedeeld. Moge de reis die jij nu onderneemt verrijkt worden door de grote geesten die voor jou zijn overleden, op dezelfde manier waarop jij het leven voor zoveel mensen op aarde hebt verrijkt.”

Molly Ringwald, die in Riverdale zijn ex-vrouw speelt, laat via Twitter weten “gebroken” te zijn. “Ik ga je zo enorm missen, Luke”, bekent ze. Het tweetal kende elkaar al tientallen jaren.

Ook Joss Whedon, de geestelijk vader van Buffy the Vampire Slayer, reageerde. Perry speelde in de speelfilm die in 1991 over het personage werd gemaakt. “Grappig, loyaal en altijd stijlvol. Hij had niet moeten overlijden.” De makers van serie Riverdale bedankten Perry ook voor zijn tomeloze inzet. “Je was een vrolijk en energiek mens. Je zal worden gemist, maar je nalatenschap leeft voor altijd”, stellen zij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren