logo songteksten.net

Reallifesoap Sylvia Geersen in najaar

(Novum) - De reallifesoap van Sylvia Geersen komt dit najaar op televisie. Het 25-jarige model werd eind vorig jaar met een cocaïneverslaving opgenomen in een kliniek, waarna bestaande plannen voor een docusoap werden gewijzigd en uitgesteld.

"Het is zo ontzettend leuk die soap, het is puur, het is de confrontatie met mezelf, er zit humor in, drama, alles", vertelt Geersen in Flair. Het model was in eerste instantie bezig met een serie over haar pogingen om model te worden voor Victoria's Secret. Toen ze werd behandeld voor haar verslaving, werd Sylvia door camera's gevolgd in de kliniek.

Geersen zegt geen spijt te hebben van haar verslaving. "Ik heb mezelf zo goed leren kennen. Dingen gebeuren niet voor niets", stelt ze. "Ik weet nu beter dan ooit hoe ik in elkaar steek. Ik ben een veeleisend type, een dromer, heb ambitie en het lef om de top van de wereld te bereiken. Ik weet dat ik mijn eigen weg moet gaan, met de juiste begeleiding."

Ook in de liefde gaat het het model voor de wind. Sinds een tijdje is ze gelukkig met de Britse Asher. "Ik zag hem, hij zag mij en het was liefde op het eerste gezicht. Ik wist meteen dat ik mijn soulmate had gevonden", zwijmelt Sylvia. Binnenkort gaan de twee samenwonen in Rotterdam. "Hij komt echt voor mij hier naartoe."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren