logo songteksten.net

Politie LA nu al druk met William en Kate

(Novum) - De politie van Los Angeles heeft nu al haar handen vol aan het aanstaande bezoek van de Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton. Ter voorbereiding op het koninklijk bezoek gaan agenten langs bij inwoners in Los Angeles, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

De politie hoopt dat iedereen die in de buurt van het Britse consulaat woont een oogje in het zeil houdt. De paparazzi zijn namelijk niet welkom tijdens het bezoek, fotografen kunnen zonder pardon worden opgepakt. De agenten drukken de bewoners op het hart aan de bel te trekken zodra ze fotografen zien.

Het echtpaar zet volgende maand voet op Amerikaanse bodem. Op het programma staan onder meer een polowedstrijd voor het goede doel en een black-tie diner dat door de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) wordt georganiseerd. Tijdens het diner, dat op 9 juli plaatsvindt, willen William en Kate Brits talent voorstellen aan Hollywood.

"Het is niet de bedoeling celebrities te ontmoeten", benadrukt een woordvoerder van het Britse koningshuis. Toen bekend werd dat William en Kate een bezoek brengen aan Los Angeles begon het speculeren over welke sterren ze zouden ontmoeten. Wie op de gastlijst van het BAFTA-feestje staan, is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren