logo songteksten.net

Bartels en Touw in musical Hello, Dolly!

AMSTERDAM - Freek Bartels en Marjolijn Touw zijn toegevoegd aan de cast van de musical Hello, Dolly! waarin Simone Kleinsma de hoofdrol speelt. Producent MediaLane Theater maakte de nieuwe castleden donderdag bekend. De musical comedy reist langs de Nederlandse theaters en gaat over een jaar, op 8 maart in première in het Luxor Theater in Rotterdam.

Freek Bartels: “Hello, Dolly! heeft de echte Broadway glamour, een van de redenen waarom ik zo van dit vak houd. Ik ga de rol van Cornelius spelen, een jongen die op zoek gaat naar zijn geluk in New York. Ik kijk er ontzettend naar uit om met Simone en Marjolijn in de grootste Nederlandse theaters te staan met deze grote voorstelling.”

Marjolijn Touw vertolkt meerdere rollen in de voorstelling. "Wat een feest om met Freek en Simone in deze geweldige musical te gaan spelen", zegt de musicalactrice. "Ik verheug me er op om diverse rollen te gaan vertolken in Hello, Dolly!, een musical die al van jongs af aan op mijn lijstje stond."

Zoektocht

De musical Hello Dolly! vertelt over een koppelaarster (Simone Kleinsma) die zichzelf heeft voorgenomen een selfmade miljonair voor zich te winnen. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer beseft ze dat deze man ideaal is voor haarzelf. Hello Dolly! werd in het seizoen 2005-2006 voor de laatste maal in Nederland opgevoerd, toen met Willeke Alberti in de hoofdrol. De musical was onlangs op Broadway een gigantische hit met Bette Midler in de titelrol.

De kaartverkoop voor de voorstelling is donderdag begonnen op hellodollydemusical.nl.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren