logo songteksten.net

Beverly Hills 90210-sterren reageren op Perry

LOS ANGELES - Het overlijden van Luke Perry houdt nog steeds heel Hollywood bezig. Donderdag reageerden zijn Beverly Hills 90201-collega's Jason Priestley en Tiffani Thiessen over het onverwachte wegvallen van hun vriend. Op Instagram plaatsen 'Brandon Walsh' en 'Valerie Malone' beide een foto met een emotionele tekst erbij.

"Het heeft me een paar dagen gekost om te bedenken hoe ik dit zou gaan schrijven. Mijn goede vriend Luke Perry, met wie ik al 29 jaar bevriend was, was een van die super speciale mensen die echt om anderen gaf. Luke was niet alleen een ster, maar ook iemand die letterlijk licht gaf. Zijn vlam is veel te vroeg gedoofd. En dat is waarom ik, en met mij vele anderen, zo ontzettend verdrietig ben. Een ieder die het geluk heeft gehad om Luke te mogen kennen zal dit met mij eens zijn. Hij is de kaars die twee keer zo fel schijnt maar helaas maar niet tot het einde opgebrand mag worden. Het ga je goed, lieve prins," aldus Jason.

Tiffani deelt in Jason's verdriet en schreef eveneens een rake boodschap. "Mijn hart voel zwaar aan vandaag. Het verlies van een man die eerst mijn collega was, maar al snel een vriend werd. Hij ontving me met open armen op de set van BH90120 op mijn eerste dag, een dag die niet makkelijk was voor me. Ik kwam terecht bij een show, waar iedereen elkaars familie was geworden omdat ze al 4 jaar samenwerkten. Maar deze man nam mij onder zijn vleugels en zorgde ervoor dat ik me daar ook snel thuis voelde. Hij gaf me het gevoel dat ik bij zijn televisiefamilie hoorde. Luke was een oprechte, lieve, warme, vriendelijke, professionele en grappige man. Maar vooral een gentleman. Luke, er is een gat in onze wereld geslagen nu jij er niet meer bent. Maar de hemel heeft er absoluut een engel bij gekregen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren