logo songteksten.net

Lange versie Star is Born in Nederland te zien

AMSTERDAM - De langere bioscoopversie van het muzikale drama A Star is Born zal ook te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Deze versie, die in de VS werd uitgebracht nadat de film een Oscar won, zal alleen op zondag 31 maart in Nederland te zien zijn. Dat heeft distributeur Warner Bros. vrijdag bekendgemaakt.

De bioscopen gaan de tickets voor deze speciale dag op korte termijn verkopen. A Star is Born 2.0 bevat 12 minuten aan extra scènes en een aantal extra nummers dat nog niet eerder te horen was.

A Star is Born is de derde remake van de filmklassieker uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een rockster die worstelt met demonen uit het verleden en de fles, Ally (Lady Gaga) is een serveerster met een gouden stem. Na een toevallige ontmoeting biedt hij haar de kans om door te breken, met alle gevolgen van dien. De remake van de Hollywood-klassieker is wereldwijd een grote hit.

In totaal bracht de film bijna een half miljard dollar op. In Nederland werd A Star is Born gezien door bijna 700.000 mensen. De muziekfilm was genomineerd voor acht Oscars. Hiervan werd er eentje verzilverd, voor het lied Shallow.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren