logo songteksten.net

Huwelijk niet nodig voor Simon Keizer

(Novum) - Simon Keizer trouwt voor zijn vriendin, van de 27-jarige zanger zelf hoefde het niet per se. Maar na een aantal moeilijke gebeurtenissen kwam hij tot inkeer en inmiddels is hij druk met de voorbereidingen van de grote dag.

"Annemarie is een echt 'meisjes-meisje' en wilde het zó graag", vertelt Simon, die zijn vriendin rond kerst vroeg, in het tijdschrift Margriet. "Ze ziet zichzelf al heel lang in die witte jurk. Ons huis ligt al jaren vol met boekjes over trouwen. Ik help haar nu met het zoeken van de locaties en het maken van de gastenlijst en begin er lol in te krijgen."

De wens van zijn vriendin was niet de enige reden voor het aanzoek. Simon verloor op jonge leeftijd zijn vader en ging later door een moeilijke tijd toen bij Annemarie een tumor werd ontdekt op haar lever. Een heftige operatie volgde, ondanks dat de tumor goedaardig was.

"Ik zag haar liggen in het ziekenhuis en wist: met haar wil ik oud worden", legt de helft van het populaire zangduo Nick & Simon uit. "Maar een andere reden is ook dat Annemarie altijd heel duidelijk is geweest in het standpunt dat ze niet ongetrouwd moeder wil worden."

Keizer wil desondanks nog even wachten met kinderen. "Annemarie en ik zijn tevreden over hoe het nu gaat. Ze start binnenkort een eigen winkeltje, waar ze vijf of zes dagen per week druk mee zal zijn." Wanneer en waar de twee gaan trouwen, proberen ze geheim te houden. "Ik wil het echt heel dicht bij onszelf houden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren