logo songteksten.net

Achtste nummer 1-hit voor Frenna

AMSTELVEEN - Frenna bewijst deze week opnieuw dat hij een van de populairste rappers van het moment is. Deze week scoort hij zijn achtste nummer 1-hit in de Single Top 100 met zijn laatste single Rompe, een samenwerking met Priceless en Murda.

Rompe komt op de eerste plaats binnen en weet nipt Hij is van mij van Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey te verslaan. Zij moeten deze week genoegen nemen met de tweede plaats. Het erepodium wordt gecompleteerd door rapper Mulla B, die op 3 binnenkomt met Fully Fendi.

Voor de tweede week op rij is de top tien bijna geheel Nederlandstalig. Dit keer is het Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper die roet in het eten gooit. De single staat na 22 weken voor het eerst bij de eerste tien. De sterren uit de film A Star is Born hebben dat vooral te danken aan hun zwoele optreden tijdens de Oscaruitreiking van vorige week.

Onder in de lijst, op 92, is er een opvallende notering voor Links, rechts van feestact Snollebollekes. Het nummer is al bijna vier jaar oud, maar weet nu pas een plaatsje in de hitlijsten te veroveren dankzij de carnavalsperiode. Eerder scoorde Snollebollekes al wel met platen als Vrouwkes en Alaafrojack.

Singles Top 10 week 10

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (-) Priceless, Frenna & Murda - Rompe

  2. (1) Kris Kross Amsterdam x Maan x Tabitha feat. Bizzey - Hij is van mij

  3. (-) Mula B - Fully Fendi

  4. (10) Snelle - Scars

  5. (3) Sevn Alias feat. Mula B en Trobe - Big Man

  6. (2) Chivv & Diquenza - Ewa Ewa

  7. (7) Nielson - IJskoud

  8. (8) Suzan & Freek - Als het avond is

  9. (14) Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow

  10. (11) Yung Felix & Poke feat. Bizzey - Baby Momma

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren