Nielson overwon vliegangst voor Wie is de Mol

Door ANP, maandag 11 maart 2019 21:29, views: 17, bron: ANP

HILVERSUM - Zanger Nielson wilde zo graag meedoen aan Wie is de Mol dat hij een cursus volgde om van zijn vliegangst af te komen. Dat bekent de zanger in zijn dagboek op de site van Wie is de Mol.

De productie van het populaire programma twijfelde over Nielson als kandidaat, schrijft de zanger. Zijn vliegangst kon een hinderpaal zijn voor de show.

"Ik wilde aan mezelf en aan de productie van het programma bewijzen dat ik thuishoorde in seizoen 19. Dat ik angsten had, maar niet van plan was om die in de weg te laten staan van deze ervaring."

Normaal gesproken nam Nielson een flinke dosis slaapmiddelen "om de angst te ontvluchten". "Een week voordat we naar Colombia zouden vliegen, maakte ik een vlucht naar Kopenhagen met mijn begeleider en rondde daarmee de cursus vliegangst met succes af. Ik vond het nog steeds niet leuk om te vliegen, maar ik was wel in staat om een vlucht te maken met een laag stressniveau en zonder medicijnen. Een week later zat ik in het vliegtuig naar Medellín met acht andere gespannen kandidaten en een mol."

Sarah Chronis won dit seizoen, Merel Westrik bleek de mol. Nielson moest genoegen nemen met een derde plaats.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren