De Groot vervult grote droom The Kik

Door ANP, donderdag 14 maart 2019 10:36, views: 24, bron: ANP

ROTTERDAM - De mannen van The Kik zien dit najaar hun grote droom in vervulling gaan. Op zaterdag 23 november staat de Rotterdamse bietband in Ahoy, het grootste concert tot nu toe. "Ongelofelijk", zeggen Dave von Raven en co.

"Zaterdag 23 november is het zover, dan gaat onze grote droom in vervulling. Dan spelen we met groot orkest in Rotterdam Ahoy, Sportpaleis Ahoy." De setlist bestaat in november wederom uit klassiekers van Boudewijn de Groot. The Kik speelt de albums Voor de overlevenden en Picknick van begin tot eind, net zoals de band eerder al deed in de theaters. Kaarten voor de show in Ahoy zijn vanaf zaterdag te koop.

De Groot zelf noemt het concert in Ahoy "een zeer eervolle gebeurtenis". "Met een orkest erachter en met de overtuigende performance en aanstekelijke energie van The Kik wordt het een indrukwekkende avond. Wie er niet bij is, zal eeuwig spijt hebben."

Dat denkt ook The Kik. "Kom allemaal naar Ahoy, we hebben er ongelooflijk veel zin in en we hopen dat jullie er allemaal bij zijn."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren