logo songteksten.net

Amerikaanse interesse voor debuutalbum Caro Emerald

(Novum) - Caro Emerald is in gesprek met verschillende partijen om haar album Deleted Scenes from The Cutting Room Floor in de Verenigde Staten uit te brengen. De interesse komt voort uit het Europese succes van de Nederlandse zangeres, laat haar woordvoerder vrijdag weten.

De interesse in de VS voor Emerald is serieus, maar de zangeres blijft zich vooralsnog volledig richten op Europa. Deleted Scenes from the Cutting Room Floor doet het goed in verschillende Europese landen. Meer dan vijfhonderdduizend exemplaren gingen er in totaal al over de toonbank.

Emerald heeft met haar debuutalbum in Duitsland en Groot-Brittanniƫ goud behaald. Ook in Oostenrijk heeft de cd bijna de gouden status bereikt. Het album was dubbel platina in Polen, waar meer dan veertigduizend exemplaren werden verkocht. In Nederland is de plaat al vijf keer platina.

De 30-jarige zangeres is blij met haar internationale succes. Vorige week vrijdag stond Emerald voor het eerst sinds tijden weer op de planken met een show. Ze heeft maanden rust moeten houden vanwege een poliep op haar stembanden, maar kan nu weer volop optreden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren