Art Rooijakkers gaat terugblikken op groot nieuws

Door ANP, donderdag 14 maart 2019 21:10, bron: ANP

HILVERSUM - Art Rooijakkers gaat in zijn nieuwe programma Iedereen had het erover terugblikken op groot nieuws. In het nieuwe interviewprogramma bezoekt hij de hoofdpersonen die in het verleden het nieuws beheersten. RTL 4 toonde donderdagavond de eerste beelden van het programma dat vanaf 28 maart (21.30 uur) te zien is.

Rooijakkers gaat onder meer langs bij Laura Dekker, die als 14-jarig meisje de wereld ging rondzeilen en daarmee wereldnieuws werd. Ook zoekt hij Edwin de Roy van Zuydewijn op, de ex van prinses Margarita. Met de voormalig Angolese asielzoeker Mauro Manuel blikt Art terug op de commotie die ontstond toen bleek dat hij op zijn achttiende het land uit moest na negen jaar in Nederland te hebben gewoond.

De serie Iedereen had het erover beslaat zes afleveringen. Eerder presenteerde Art voor RTL4, waar de voormalig AVROTROS-presentator nu bijna een jaar werkt, de komische taalquiz Praat Nederlands met me en Holland-België. Onlangs werd bekend hij vanaf juli acht weken lang op RTL4 een zomertalkshow gaat presenteren op het tijdstip van RTL Late Night, de talkshow van Twan Huys die op maandag 4 maart abrupt stopte wegens lage kijkcijfers.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren