Make-up keten dumpt dochter Lori Loughlin

Door ANP, vrijdag 15 maart 2019 03:06, views: 22, bron: ANP

LOS ANGELES - In navolging van haar moeder Lori Loughlin, die aan de kant gezet werd door Hallmark, raakt nu ook Olivia Jade Giannulli haar lucratieve contract met de bekende Amerikaanse make-up keten Sephora kwijt. Dit meldt Page Six.

Olivia Jade is een bekende Amerikaanse YouTube-ster en lanceerde in samenwerking met Sephora een eigen 'bronze' lijn. Het was haar eerste grote make-up deal, die nauwlettend werd gevolgd door haar miljoenen volgers op YouTube en haar sociale media kanalen. Sephora liet via een officieel statement weten 'vanwege de huidige omstandigheden de samenwerking met Olivia per direct op te zeggen'.

Loughlin en haar echtgenoot Mossimo Giannulli zijn onderdeel van het grote omkoopschandaal dat momenteel nieuws van de dag is in Amerika. Het paar zou maar liefst 500.000 dollar hebben betaald om hun beide dochters via slinkse wegen op de University of Southern California te krijgen. Beide moesten eerder deze week voorkomen en werden onder voorwaarden vrijgelaten, nadat er voor zowel Lori als Mossimo een miljoen dollar borg werd betaald.

Ze worden later deze maand bij de rechtbank in Boston verwacht om zich te verantwoorden.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten