logo songteksten.net

Huisarrest voor wiet dealende zoon Gullit

(Novum) - De 20-jarige zoon van Ruud Gullit heeft een schikking getroffen met de Italiaanse justitie. Quincy Gullit werd in mei op heterdaad betrapt bij het verkopen van marihuana. Hij heeft twee jaar, vijf maanden en tien dagen huisarrest gekregen, melden verschillende Italiaanse media vrijdag.

Gullit zal zijn huisarrest uitzitten in Milaan, in het appartement van zijn moeder Christina Pensa. Volgens het Italiaanse persbureau AGI is de schikking tot stand gekomen dankzij druk van Ruud Gullit. Hij heeft vanuit Tsjetsjeniƫ, waar hij tot dinsdag als trainer werkte, constant contact gehad met de advocaten.

Quincy Gullit werd half mei in de kraag gevat in Lecco, een stad in het noorden van Italiƫ tussen Milaan en Como. De 20-jarige werd tijdens het dealen geobserveerd door de politie. Quincy had drie pakjes marihuana, van drie gram per stuk, op zak. In zijn woning troffen agenten nog eens bijna 350 gram marihuana aan.

Quincy komt voort uit het tweede huwelijk van Ruud, met Pensa. De voormalig voetballer van AC Milan ligt al jaren in de clinch met zijn Italiaanse ex. Vorig jaar zou ze nog beslag hebben laten leggen op zijn Amsterdamse panden, omdat hij weigerde te voldoen aan een betalingsplicht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren