Ook Starbucks bant muziek Michael Jackson

Door ANP, vrijdag 15 maart 2019 08:34, views: 10, bron: ANP

LOS ANGELES - Gasten van koffieketen Starbucks zullen op de achtergrond geen muziek meer horen van Michael Jackson. Als reactie op een klacht van een bezoeker zegt Starbucks op Twitter dat liedjes van de zanger uit de muzieklijst zijn gehaald.

Een gast van de koffieketen vond het na het zien van de documentaire Leaving Neverland, waarin twee mannen The King of Pop beschuldigen van misbruik, niet gepast dat Jacksons hits werden gedraaid. "Waarom spelen jullie nog steeds liedjes van Michael Jackson in jullie vestigingen", twitterde een bezoeker. "Bedankt dat je ons hiervan op de hoogte gebracht", reageerde Starbucks. "We kunnen bevestigen dat er momenteel geen liedjes van Michael Jackson op de officiële Starbucks Spotify playlists staan. Kun je ons vertellen om welke locatie het gaat zodat we erachteraan kunnen gaan?"

Starbucks is niet de enige die muziek van Jackson in de ban doet na het verschijnen van de documentaire. Verschillende radiozenders in Canada en Nieuw-Zeeland lieten weten dat zijn muziek niet langer wordt gedraaid. In Nederland is de zanger niet langer te horen op de regionale omroep NH.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren