logo songteksten.net

Ariana Grande breidt tattoo Pete uit

NEW YORK - De nieuwe tatoeage van Ariana Grande heeft ze niet gezet om een oud exemplaar uit haar tijd met Pete Davidson te bedekken. Dat heeft de zangeres zelf laten weten op Instagram.

Ariana liet tijdens haar relatie met de comedian afgelopen zomer het woord Always in zijn handschrift op haar ribben vereeuwigen. Het woord staat nu op een blad, als onderdeel van een tak die ze op haar borstkas liet tatoeƫren. "Geen cover-up, gewoon doorontwikkeld", schreef ze bij een foto van haar nieuwe lichaamsversiering op Instagram.

Eerder maakte Ariana andere tattoos die ze samen met Pete liet zetten wel onherkenbaar. Zo verwijderde ze zijn naam die op haar vinger stond en veranderde ze het woord Reborn, dat ze beiden lieten vastleggen, in een veer. Zelfs de tatoeage die ze nam ter ere van Pete's vader, een brandweerman die omkwam tijdens de aanslagen op 9/11 is verdwenen: op haar voet waar het badgenummer van Scott Davidson stond, is nu de naam te lezen van de hond van haar overleden ex Mac Miller.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren