logo songteksten.net

Pamela Anderson doet openingsact Hans Klok

LAS VEGAS - Van uitstel kwam voor Hans Klok geen afstel: de illusionist gaat eindelijk naar Las Vegas. Hans vertrekt op 16 april richting de gokstad, 3 juni wacht de eerste show. De illusionist heeft voor de start van zijn tweede Las Vegas-avontuur een oude bekende gestrikt. Niemand minder dan Pamela Anderson doet de openingsact, zo verklapt de illusionist in De Telegraaf.

"Ik sta te popelen om weg te gaan, het liefst stapte ik morgen al in het vliegtuig", zegt Hans maandag in De Telegraaf. Dat hij niet eerder kon afreizen, kwam doordat er een boel geregeld moest worden. "Ik ga met een team van zeven mensen en die moeten allemaal een Green Card hebben, dat is al een uitdaging op zich. Toen we vorig jaar daar waren was het in de zaal van hotel en casino Excalibur nog één grote bende."

Uiteindelijk kwam het toch rond - mede dankzij Pamela Anderson. Ze doet de openingsact en heeft Hans de afgelopen maanden ook veel geholpen, onder andere met het regelen van de werkvergunningen, vertelt hij. De illusionist heeft een contract voor tien jaar met de MGM Mirage Group.

In tegenstelling tot zijn vorige Vegas-avontuur is deze keer niet Joop van den Ende, maar Marcel Boekhoorn de drijvende kracht op de achtergrond. "Ach, hij heeft de Hema en Hans Klok, kan het Hollandser?", vraagt de illusionist. "De setting is in vergelijking met 2007 veel kleiner en ik draai twee shows per dag, zes dagen per week. Voorlopig vind ik het goed zo."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren