logo songteksten.net

Grote rode loper-première voor soloshow Pellens

ZAANDAM - De eerste soloshow van Pip Pellens, Pip Goes Offline, beleeft 24 maart een grote rode loper-première in het Zaantheater in Zaandam. Er zullen veel vrienden, familie en bekenden van Pip aanwezig zijn. Maar ook fans kunnen kaartjes kopen voor deze speciale vertoning, maakte haar manager maandag bekend.

In de voorstelling Pip Goes Offline wil de actrice het publiek tonen dat een leven zonder mobiele telefoon en sociale media óók een optie is. Pellens, vooral bekend door haar rol als Wiet van Houten in Goede Tijden, Slechte Tijden, vraagt bezoekers om ook alle smartphones af te geven bij de garderobe en dus net als haar anderhalf uur ‘offline’ te gaan.

“In deze afgelopen vijftien jaar is de manier van communiceren voor een groot deel verschoven naar een digitale wereld”, stelt Pip Pellens. “Wat heeft het ons gebracht en waar gaat het naartoe? Het moment is gekomen om de balans op te maken.”

Pip Goes Offline is vanaf eind maart in 25 Nederlandse theaters te zien zijn. De actrice was eerder actief op het toneel. Zo had ze een rol te pakken in The Sound of Music.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren