Guus Meeuwis boos om grappen over vriendin

Door ANP, dinsdag 19 maart 2019 08:06, bron: ANP

HILVERSUM - Guus Meeuwis kan niet lachen om de grappen die vorige week in Veronica Inside werden gemaakt over zijn vriendin Manon. "Daar ben ik boos over", zegt de zanger in de Radio 2 podcast-serie 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild. René van der Gijp noemde de styliste in Veronica Inside vorige week de "omgebouwde broer" van Guus.

"Je mag van mij een mening hebben, maar om het heel lelijk, vies en pesterig zoals de middelbare school dat doet, of zelfs de lagere school, vind ik vreselijk", vervolgt de zanger. "Ik ben wel pissed, ja." Manon zelf schreef maandag op Instagram al een 'brief' aan René. "Ik draag namelijk, ondanks mijn 1 meter 84 (heeft u gelijk het antwoord) dolgraag stiletto’s. Ik heb niet de gemiddelde lengte maar ben prima zelfverzekerd en dolgelukkig met mijn ellenlange benen die ik niet schroom te accentueren. Dat ik daarmee een flink stuk boven mijn man uit toren, kan me geen bal schelen."

Wel zegt Guus, die sinds 2016 samen is met Manon, dat het het beste is om "erboven te staan". "We proberen het samen zo goed mogelijk te doen. Er zijn dus mensen die daar iets van vinden en daar word je heel boos over. Maar uiteindelijk is de conclusie dat er niemand tussen ons in komt te staan."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten