Trailer nieuwe Tarantino-film verschenen

Door ANP, woensdag 20 maart 2019 16:22, views: 13, bron: ANP

LOS ANGELES - Lange tijd moest de Tarantino-fan het doen met een teaser, maar woensdag is een volledige trailer gepubliceerd van Once Upon A Time In Hollywood. De nieuwe en negende film van filmmaker Quentin Tarantino speelt zich af in de tijd van de Charles Manson-moorden, eind jaren zestig.

De film volgt tv-acteur Rick Dalton (Leonardo DiCaprio). Dalton heeft slechts één succesvolle rol gehad, in een westernserie, en hij kijkt uit naar nieuw succes. Zijn rechterhand en stuntman heet Cliff Booth (Brad Pitt) en ook hij verwacht meer van zijn carrière.

Het verhaal is gelinkt aan de moordpartij door de zogeheten Manson Family; de buurvrouw van Dalton is Sharon Tate (Margot Robbie). De actrice en vier anderen werden in 1969 omgebracht door sekteleden van Charles Manson. De vrouw van Roman Polanski was op dat moment achtenhalve maand zwanger. Ook haar ongeboren baby, een jongen die de regisseur de naam Paul gaf, haalde het niet.

Klappen

In de trailer is een glimp op te vangen van Margot Robbie als Sharon Tate en een vrolijke begroeting van Damon Herriman als de cultleider Charles Manson. Ook krijgt de kijker een stukje te zien uit een spectaculaire scène waarin Brad Pitt vecht tegen 'Bruce Lee', gespeeld door Mike Moh.

Tarantino heeft voor zijn film een sterrencast weten te strikken met onder anderen Al Pacino, Lena Dunham, Maya Hawke, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Dakota Fanning, James Marsden, Clifton Collins, Emile Hirsch, Tim Roth, Michael Madsen en Scoot McNairy. Ook wijlen Luke Perry komt voor in de film, het is de laatste film die hij opnam voor zijn dood.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren