Elizabeth Debicki gecast door Christopher Nolan

Door ANP, woensdag 20 maart 2019 20:50, bron: ANP

LOS ANGELES - De Australische actrice Elizabeth Debicki is toegevoegd aan de cast van de nieuwe film van regisseur Christopher Nolan. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Eerder werd bekend dat Robert Pattinson een hoofdrol heeft in de nog titelloze film die in juli 2020 in de bioscopen uitkomt. Ook was al duidelijk dat BlacKkKlansman-acteur John David Washington de andere hoofdrol gaat vertolken.

Debicki is bekend van haar rol Ayesha in Guardians of the Galaxy Vol. 2. Vorig jaar was ze te zien in de Brits-Amerikaanse misdaadthriller Widows van Steve McQueen en ze had een hoofdrol in de Netfixfilm The Cloverfield Paradox.

Over het verhaal van de film van de Dunkirk-regisseur, waarvan de titel ook nog niet bekend is, zijn nog geen details naar buiten gebracht. De Britse Nolan, die ook verantwoordelijk is voor films als Inception en de Batman Dark Knight-trilogie, doet wel vaker geheimzinnig over projecten waar hij aan werkt. Nolan werkt voor zijn nieuwe project ook weer samen met de Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema. Eerder draaide de cameraman al het oorlogsepos Dunkirk en de sf-film Interstellar met Nolan.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren