Dries Roelvink zegt 'wegens drukte' clubtour af

Door ANP, donderdag 21 maart 2019 14:53, bron: ANP

AMSTERDAM - Dries Roelvink is genoodzaakt zijn geplande clubtour 'Ik kom eraan' uit te stellen. De zanger heeft het de komende twee maanden te druk voor de acht optredens in onder meer Utrecht, Den Haag en Haarlem. "We hebben dat vorige week helaas moeten beslissen", zegt de zanger donderdag tegen BuzzE. Wie al een ticket heeft gekocht, krijgt zijn geld terug. Roelvink is van plan na de zomer nieuwe concerten in te plannen.

De tournee, die hij op 19 april af zou trappen in Purmerend, valt precies samen met de opnames van het nieuwe SBS-programma De Roelvinkjes passen op de winkel. "We gaan negen weken, vier dagen in de week draaien", vertelt Dries. "Zeker omdat het mijn eerste tour is wil ik kwaliteit brengen en dat kan alleen als ik me voor de volle honderd procent kan concentreren."

Voor de nieuwe show past Roelvink samen met zijn gezin op verschillende zaken. Zelf weten de Roelvinkjes nog niet wat ze te wachten staat. "Wisten we het maar", zegt de zanger lachend. "Ik denk dat we gewoon elke aflevering een envelop krijgen met de plek waar we heengaan."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren