logo songteksten.net

La Toya Jackson schrijft over dood broer Michael

(Novum/AP) - La Toya Jackson doet een boekje open over de dood van haar broer Michael Jackson. Haar volgende week te verschijnen boek Starting Over bevat enkele onthullingen over de King of Pop, die in 2009 stierf aan een overdosis propofol.

La Toya schrijft onder meer dat Michael meerdere keren vertelde bang te zijn dat hij vermoord zou worden om zijn landgoed en muziekrechten. Ook onthult ze dat zijn dochter Paris in de dagen voor Michaels dood zei dat hij 'altijd koud was' en 'altijd huilde'.

Daarnaast schrijft La Toya dat 'wie heeft Michael vermoord?' de eerste gedachte was die bij haar opkwam toen ze hoorde dat haar broer was overleden. Ze zou na zijn dood een brief hebben aangetroffen waarin de zanger zou hebben geschreven dat hij de hulp van zijn vader Joseph nodig had om 'bepaalde mensen uit zijn leven' te krijgen.

La Toya confronteerde dokter Conrad Murray, die verantwoordelijk wordt gehouden voor het overlijden van de zanger, vlak na Michaels dood. Ze schrijft dat hij slechts met 'uitvluchten en excuses' kwam. Murray, Michaels lijfarts, wordt ervan beschuldigd de King of Pop een overdosis van het narcosemiddel propofol te hebben gegeven en wordt verdacht van dood door schuld. Het proces tegen hem gaat in september van start.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren