logo songteksten.net

'Miljoenencontract lonkt voor Gayle King'

NEW YORK - Het ziet er naar uit dat Gayle King een sterk verbeterd contract gaat tekenen bij de Amerikaanse zender CBS, waar ze momenteel al op de loonlijst staat voor 5,5 miljoen dollar per jaar. Het zou niet goed gaan met het programma CBS This Morning, waar Gayle al een van de presentatoren is, en volgens insiders ziet de zender in haar de aangewezen persoon om de kijkcijfers op te krikken. Dit meldt Page Six.

Ook het aanblijven van andere collega's en een eventuele verhuizing van de show naar Washington valt of staat met de handtekening van King. "Er wordt niks besloten zolang zij nog niet getekend heeft en dat zorgt voor stress bij overige collega's," aldus een insider.

King scoorde onlangs hoge kijkcijfers met het interview dat ze had met de omstreden zanger R. Kelly. Tijdens het gesprek barstte Kelly in tranen uit en stond hij op terwijl hij wilde gebaren maakte. King gaf achteraf toe dat ze bang was dat hij haar misschien uit woede en onmacht zou slaan, wat niet gebeurde. De beste vriendin van Oprah Winfrey werd alom geprezen voor haar uiterst rustige en professionele houding ten opzichte van Kelly.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren