logo songteksten.net

Straatverbod voor stalker Chris Martin

LOS ANGELES - Chris Martin hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken dat zijn stalker bij hem in de buurt komt. De rechter legde de vrouw, die denkt een relatie te hebben met de Coldplay-frontman, een straatverbod op van meer dan 90 meter. Dat meldt The Blast.

De zanger was naar de rechter gestapt omdat hij al langer werd lastiggevallen door de dame. Zo kwam ze meerdere keren naar zijn huis en liet ze zelfs een pakketje achter voor haar 'vriend'. Ook zou ze Chris meerdere brieven hebben geschreven waarin ze spreekt over hun "romantische relatie", zijn kinderen, zelfmoord en de dood. Een beveiliger van de zanger kwam daarnaast met documenten die zouden aantonen dat de stalker een dik strafblad heeft.

Het straatverbod heeft ook betrekking op Chris' vriendin Dakota Johnson en zijn twee kinderen. De zanger maakte de rechter duidelijk dat de vrouw een vreemde is en dat hij vreest voor zijn eigen veiligheid en die van zijn gezin. De rechter buigt zich volgende maand over de duur van het straatverbod.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren