Carlo en Irene willen ook zonder pruik op tv

Door ANP, donderdag 28 maart 2019 08:11, bron: ANP

AMSTERDAM - Met de TV Kantine hebben Carlo Boszhard en Irene Moors al tien jaar een hit in handen maar het onafscheidelijke duo ambieert ook iets nieuws. "Wij willen wel weer eens naast elkaar zitten zonder pruik op", zeggen ze in De Telegraaf.

Al langer wordt gespeculeerd over een show op de late avond, maar dat is voorlopig niet aan de orde. "Daar wordt op het moment nog niet over gepraat. Er moet ruimte voor zijn", zegt Irene. "En tijd. Carlo is nu helemaal bezig met de TV Kantine, ik heb de eer en vreugde dat ik mee mag doen in de speeltuin. Daarnaast loopt het seizoen ten einde en moeten we maar zien wat er gebeurt in tv-land. Eerst maar eens kijken hoe het ’slagveld’ er straks voorstaat."

Carlo en Irene zijn al ruim dertig jaar samen op tv te zien, en dat blijft voorlopig ook wel zo. "Veel mensen willen ons ook samen zien", zegt Carlo. "Die vraag krijgen we constant van het volk. Als je Bassie ziet, vraag je ook waar Adriaan is. Wij werken al een mooie lange tijd samen. Hoe we dat volhouden? Zij kent mijn nare kuren; die zijn er niet, en ik die van haar. Die zijn er ook niet."

Zaterdag begint het jubileumseizoen van de TV Kantine.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren