Davina Michelle gaat op clubtoer

Door ANP, donderdag 28 maart 2019 20:00, views: 43, bron: ANP

AMSTERDAM - Davina Michelle reist dit najaar het land door voor optredens. In het kader van haar Skyward clubtoer is ze onder meer te zien in Tilburg, Nijmegen, Haarlem en Groningen. Dat maakte de zangeres donderdag bekend in De Wereld Draait Door.

Vorige week bracht de zangeres haar single Skyward uit. Het lied werd direct bekroond tot de hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 40. Skyward is de opvolger van haar recordbrekende hit Duurt Te Lang, die elf opeenvolgende weken op nummer 1 stond. Nooit eerder stond een Nederlandse solozangeres zo lang bovenaan de hitlijst.

De 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft al meerder prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo ontving ze awards voor meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40, hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000, talent van het jaar, hit van het jaar, en muziekmoment van het jaar met als bekroning een Edison Award voor beste nieuwkomer. Eerder werd al bekendgemaakt dat Davina Michelle het voorprogramma mag verzorgen bij het aankomende concert van P!NK op het Malieveld in Den Haag. Daarnaast heeft ze shows gepland staan op diverse festivals, waaronder Pinkpop.

Davina Michelle, die opgroeide in Nieuwerkerk aan den IJssel, brak door nadat ze een cover van P!NK's nummer What About Us op haar YouTube-kanaal had geplaatst. De reactie van P!NK hierop zorgde ervoor dat Davina in korte tijd bekend werd in zowel Nederland als Amerika.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren