logo songteksten.net

Lenny Kuhr: Duncan kan gaan winnen

HILVERSUM - Lenny Kuhr denkt dat het nummer Arcade van Duncan Laurence het Eurovisiesongfestival kan gaan winnen. Dat vertelde de 79-jarige zangeres vrijdag in het NPO Radio 2-programma Jan-Willem Start op! In de show werd aandacht besteed aan het feit dat het vrijdag exact vijftig jaar geleden is dat Kuhr de jaarlijkse liedjescompetitie won met haar iconische nummer De Troubadour.

“Arcade is een hartstikke goed nummer”, aldus Kuhr. “De eerste keer dat je luistert is het al goed, maar de tweede keer krijg je echt bepaalde momenten waar je meer van houdt.” De zangeres stelt dat Laurence een prachtige stem heeft. “En de clip vond ik ook te gek. Ik had echt meteen het gevoel: dit kan weleens gaan winnen!”

De chansonnière adviseert Duncan Laurence vooral te genieten van zijn songfestival-moment. “Het is natuurlijk een krankzinnige situatie dat er op zo’n moment zo veel mensen naar je kijken”, weet Kuhr uit eigen ervaring. “Je kan het niet bevatten, het is alsof je zweeft.” Verder maakte Laurence in de uitzending bekend dat de billen die in de clip te zien zijn niet van een ‘bodydouble’ zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren