Rudolph en Irene bij FoodFirst Network

Door ANP, dinsdag 2 april 2019 19:27, bron: ANP

HOUTEN - Irene Moors heeft een contract getekend bij FoodFirst Network, het onlineplatform waar Rudolph van Veen gebruikers gezond leert koken. Dat heeft de tv-presentatrice dinsdag bekendgemaakt in het programma 6 Inside.

Het doel van het platform is "Nederland een stukje gezonder maken", zegt Irene. Nederlanders worden daarbij geïnspireerd met "prachtige en gezonde recepten". Het platform richt zich niet alleen op voeding, het domein van Rudolph, maar ook op ontspanning, bewegen en slaap. En dat is waar Irene bij komt kijken. "Ik zal ook af en toe koken, maar dat heb ik dan geleerd van Rudolph."

Gezondheid begint een steeds grotere rol te spelen in het leven van Irene: "Ik ben natuurlijk ietsje ouder, ik wil zo lang mogelijk vitaal oud worden." En Rudolph wil naar eigen zeggen ''niet degene zijn die dit land vetmest". Overigens worden er op het platform geen calorie├źn geteld. Volgens de website zijn de recepten zo gezond dat dat niet nodig is.

Voor het gebruik van FoodFirst Network moeten gebruikers betalen, maar daar tegenover staat dat het platform reclamevrij is.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren