Dua Lipa duikt studio in met Nile Rodgers

Door ANP, donderdag 4 april 2019 17:55, views: 18, bron: ANP

LOS ANGELES - Dua Lipa heeft de hulp ingeroepen van Nile Rodgers voor haar tweede studioalbum. De Britse zangeres wil het voor de opvolger van haar debuutalbum Dua Lipa uit 2017 over een andere boeg gooien en is met de legendarische producent en muzikant de studio ingedoken.

"Gisteren was er echt een voor in de boeken", schrijft de zangeres donderdag bij een foto van haar en Rodgers. "Nadat ik zolang aan het toeren was, besefte ik dat mijn eerste album overwegend elektronisch is en dat ik meer live instrumenten wil. Dit album heeft exact dat."

Dua is tot nu toe erg te spreken over de samenwerking met de 65-jarige Chic-frontman, die eerder produceerde voor artiesten als David Bowie, Madonna, Diana Ross en Mick Jagger. "Ik was gisteravond in de studio met Nile Rodgers en ik barstte haast in tranen uit toen ik zag hoe er meer leven werd geblazen in de opnames."

Wanneer het resultaat van Dua en Rodgers te horen is, is nog niet bekend. De 23-jarige zangeres zegt wel dat ze staat te popelen haar nieuwe muziek te laten horen. "Elke dag komen we een stapje dichterbij. Ik kan niet wachten tot jullie dit horen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren