logo songteksten.net

Renate Verbaan vreest tranen op trouwdag

(Novum) - Renate Verbaan weet nu al dat de tranen rijkelijk zullen vloeien op haar trouwdag. De presentatrice geeft over een paar weken haar jawoord aan Winston Gerschtanowitz. Het stel heeft twee kinderen: de 2-jarige Julian en de bijna 1-jarige Benjamin.

"Ik vrees het ergste", bekent Renate voor de camera's van Novum Nieuws. "Ik denk dat ik de hele dag loop te janken. Ik vind het nu al heel erg lastig als ik op bruiloften ben van mensen die ik niet eens zo goed ken. Dan schiet ik al vol. Dus ik denk als ik naar als die speeches moet luisteren en ik ga over zo'n loper richting mijn aanstaande echtgenoot…", stelt ze zich voor. "Waterproof mascara, da's het enige dat je kunt doen."

De 31-jarige Renate is niet bang voor de pers, hoewel zij en haar verloofde geheim houden waar ze trouwen. Ook Jim Bakkum en Bettina Holwerda, die 10 juni in het huwelijksbootje stapten, probeerden de media op afstand te houden. Dat lukte uiteindelijk niet. "Wij gaan ook echt wel meewerken met de pers", legt Verbaan uit. "Ik begrijp dat mensen het leuk vinden om dat te zien. Maar ik wil het nu nog even voor ons houden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren