logo songteksten.net

Snollebollekes denken na over extra shows

ARNHEM - De Snollebollekes staan volgend jaar mogelijk niet twee, maar drie of zelfs vier keer in het GelreDome. De kaarten voor de twee shows die de Brabantse feestact in maart geeft vlogen zaterdag over de digitale toonbanken.

Het concert op zaterdag 28 maart was binnen twintig minuten uitverkocht, een record volgens concertorganisator Matrixx. Ook de tickets voor vrijdag 27 maart gaan hard. Nog geen twee uur nadat de verkoop om 11.00 uur van start ging, is 80 procent al verkocht. "Nondeju! Da ging snel!", reageerden de Brabo's op Facebook. "De tickets voor de zaterdagshow zijn al hullemaal uitverkocht! Er zijn nog wel een paar kaarten voor de show op vrijdag 27 maart 2020! Dus laat alles uit oe klauwen vallen (behalve oe telefoon of laptop) en schiet op!"

Vanwege de enorme vraag naar kaarten komen er mogelijk extra shows. "Komende week zullen we met Team Snollebollekes in overleg treden of we wellicht een derde en vierde show kunnen en willen doen", stelt een woordvoerder van Matrixx. "Op dit moment is daar nog niks concreets over te melden." Volgens het platenlabel van de Snollebollekes wordt gedacht aan een extra weekeinde in het GelreDome.

De Snollebollekes maakten vorige maand hun debuut in het GelreDome. In het Arnhemse stadion gingen tijdens twee uitverkochte concerten ruim 60.000 man van links naar rechts onder leiding van Rob Kemps en co. Vanwege het succes werden de Snollebollekes vereeuwigd op de Walk of Fame bij het GelreDome. Daar liggen ook wereldsterren als Paul McCartney, Sting en Madonna.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren