Nielson sluit festival Waves op Texel af

Door ANP, maandag 15 april 2019 11:10, bron: ANP

DEN BURG - Nielson verzorgt op zaterdag 22 juni de slotshow van de eerste editie van het festival Waves op Texel. Daarnaast is Janieck toegevoegd aan het muzikale programma, maakte festivaldirecteur en tweevoudig olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe maandag bekend.

Dorian is fan van Nielson, die recent op nummer 1 stond met zijn hit IJskoud. "Ik ben trots om te melden dat we Nielson hebben kunnen vastleggen als muzikale afsluiter voor de eerste editie van Waves. Een te gekke artiest met hele catchy nummers. We hebben echt een mooi programma dat heerlijk past bij de Texelse beachvibes. Ik kijk er enorm naar uit”, zegt Van Rijsselberghe.

De line-up van het festival is nu zo goed als compleet. Eerder was al bekend dat Rondé, Wulf, The Dirty Daddies, La Pegatina, EUT, Splendid, Rilan & the Bombardiers, Jeangu Macrooy en Kita Menari zullen optreden op het Texelse festival dat plaatsvindt van 19 tot en met 23 juni bij Paal17 op Texel. Het muziek- en watersportfestival valt samen met de Ronde om Texel en de Grand Prix Foil Windsurfen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren