Sterren treuren om brand Notre-Dame

Door ANP, dinsdag 16 april 2019 02:53, views: 17, bron: ANP

PARIJS - De brand in de Notre-Dame in Parijs heeft heel de wereld diep geraakt. Ook Hollywood is in rouw en betuigt steun via social media.

Zo laat Anne Hathaway weten: "Ik weet dat dit een gezegende plek is die gemaakt is door mensen. Het is een interpretatie van dat wat mysterieus, ongekend en ondefinieerbaar is. Haar in brand te zien staan doet me huilen. Maar zelfs vlammen kunnen haar heiligheid niet weghalen. Maar alsjeblieft, niet zij, niet zij."

Rob Lowe zegt 'gebroken' te zijn. "Ik huil voor Parijs, voor Frankrijk voor iedereen. Mijn leven is rijker geworden nadat ik dit schitterende werk heb mogen aanschouwen." Ook Mira Sorvino is aangeslagen, de actrice laat op Twitter weten: "Oh nee! Mijn meest favoriete kathedraal ter wereld, de meest heilige plek. De beroemde Notre-Dame staat in brand."

Zangeres Camila Cabello reageerde eveneens. "Mijn hart breekt als ik de Notre-Dame zie branden. Ik vergeet nooit dat ik voor het eerst in Parijs wandelde en ik diep geraakt werd door de schoonheid van dit bouwwerk."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren