logo songteksten.net

Henny Huisman krijgt hoofdrol in misdaadcomedy

AMSTERDAM - Henny Huisman maakt een comeback in de spotlights. De zanger en presentator heeft de hoofdrol gekregen in de film Who the fuck is Henny Huisman? van producent Lucio Messercola, meldt De Telegraaf vrijdag.

De misdaadcomedy draait om de leider van een maffiabende die zijn leven niet meer zeker is. Omdat het gevaar dat hij wordt omgelegd groot is, ziet hij geen andere uitweg dan plastische chirurgie. Hij wil er dan gelijk ook goed uitzien en kiest voor het knappe gezicht van Michiel Huisman. De chirurg maakt echter een foutje en pakt uit de bak foto's per ongeluk een andere Huisman, Henny dus. Wanneer de maffiabaas wakker wordt, schrikt hij zich dood en beginnen de problemen. "Dit keer eens een project dat met geen van mijn eerdere klussen is te vergelijken", zei Henny tegen de krant.

Lucio Messercola, bekend van de tiendelige dramaserie La Famiglia die in 2016 was te zien bij AVROTROS, was aanvankelijk bang dat Henny niet voor het idee te porren zou zijn. "Laten we eerlijk zijn, dit type film ligt niet echt in de lijn van programma's en series die hij in zijn carrière gemaakt heeft, dus ik hield er rekening mee dat dit bizarre idee misschien een stap te ver zou zijn", zegt de producent. Henny stond er echter toch voor open. "Henny is in mijn ogen nog steeds een icoon dat moeiteloos in het rijtje Jos Brink en Mies Bouwman past. Hij verdient een waardig afscheid en dat gaan we hem met deze, New Kids-achtige film geven."

Meer details zoals wanneer de film te zien is en wie er nog meer in gaan spelen is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren