logo songteksten.net

Blake Lively loog over dragen Forever 21

LOS ANGELES - Blake Lively geeft toe dat ze aan het begin van haar carrière meestal op de rode loper verscheen in outfits die ze gekocht had bij winkelketen Forever 21. In een interview met InStyle vertelt de actrice dat ze dat alleen niet altijd toegaf aan de mensen die haar interviewden.

"Ik droeg Forever 21 veel langer dan ik zou willen toegeven," vertelde Lively. Volgens haar vonden veel mensen het schandalig dat ze de rode loper betrad met kleren van een fast fashionketen. Maar de actrice bedacht een oplossing, zodat ze toch haar favoriete outfits kon blijven dragen. "Ik vertelde interviewers gewoon dat de outfit vintage was".

Toch gaf Lively ook toe dat ze nog veel jurkjes in haar kast had hangen die ze jaren geleden heeft gekocht. "Ik moet echt de Marie Kondo-methode overnemen, maar mijn kast zorgt nog steeds voor blijdschap als ik hem opensla," geeft de actrice toe. "Hopelijk is mijn stijl wel wat eleganter geworden nu ik ouder ben, alleen ik hou stiekem ook wel erg van roze en franjes".

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren