Pink en man al 17 jaar in relatietherapie

Door ANP, vrijdag 26 april 2019 16:31, bron: ANP

NEW YORK - Het geheim dat Pink en haar man Carey Hart het al 17 jaar met elkaar uithouden is dat ze hulp krijgen van een therapeut. "Carey en ik zitten al bijna alle 17 jaar dat we samen zijn in relatietherapie. Het is de enige reden waarom we nu nog samen zijn", zegt de zangeres in The Today Show.

"Hij spreekt Pools, ik spreek Italiaans en onze therapeut spreekt het allebei. We spreken niet dezelfde taal", gebruikt Pink als metafoor om hun verschillen uit te leggen. "We komen allebei uit een gebroken gezin dus we hebben geen voorbeeld gehad van hoe je een gezin bij elkaar moet houden in deze gekke wereld."

Wel weet de 39-jarige zangeres, die twee kinderen heeft met de motorcrosser, dat er ├╝berhaupt geen handboek is voor hoe een relatie standhoudt. "Er is geen model. Er bestaat geen boek dat zegt: zo moet je het doen. Dus gaan we naar therapie en dat werkt."

Pink vindt dat er over het algemeen meer gepraat moet worden over mentale gezondheid. "Ik heb goede hoop dat het taboe weggaat omdat meer en meer mensen erover praten", zegt de zangeres. "Erover praten is het allerbelangrijkst."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren