logo songteksten.net

'Kersverse single Adele kust onbekende man'

NEW YORK - Adele heeft een week na haar aangekondigde scheiding alweer een nieuwe vent aan de haak geslagen. Ingewijden hebben de zangeres zoenend met een andere man gespot in New York, meldt The Sun.

De bebaarde man wordt omschreven als lookalike van haar ex Simon, maar dan wat meer verzorgd. "Ze heeft een zwakke plek gekregen voor Amerikaanse mannen sinds ze in Los Angeles woont en zoende een hele knappe man in een bar in New York", vertelt een ingewijde. "Hij had net zo'n grote baard als Simon, maar hij was netter en beter getrimd."

De 30-jarige zangeres en haar zoenpartner zouden redelijk vrijblijvend aan het daten zijn. "Ze leren elkaar op een rustige manier kennen, maar Adele is absoluut niet op zoek naar iets serieus." De zangeres zou ook met andere mannen willen daten en zou zelfs datingapp Tinder willen installeren.

Adele en de 45-jarige Simon waren bijna acht jaar samen. De twee trouwden in 2016 en hebben samen een 6-jarige zoon. Het stel maakte vorige week zondag bekend dat ze gaan scheiden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren