logo songteksten.net

Donny Roelvink en vriendin uit elkaar

AMSTERDAM - Donny Roelvink gaat weer als vrijgezel door het leven. De realityster en Amijé van der Laan zijn niet langer samen, laat Donny dinsdag weten via Instagram.

De geruchten dat het over en uit was, gingen al langer omdat het koppel al een tijdje niet meer op elkaars social media te zien was. Donny besloot om hun relatiestatus te delen om indianenverhalen te voorkomen. "Verder ga ik hier NIKS over zeggen aan wie of wat dan ook, want dat gaat verder niemand wat aan", schrijft de oud-Expeditie Robinson-kandidaat. "Amije en ik hebben beiden geen behoefte om dit aan iemand te moeten uitleggen."

Van ruzie tussen de twee is volgens Donny geen sprake. "Wij hebben mooie jaren samen gehad, alleen gaan we nu onze eigen weg. We zijn op een vredige manier uit elkaar gegaan. We gaan beiden verder met ons leven en gunnen elkaar het beste toe."

De jongste Roelvink-telg en Amijé gingen vorig jaar al kort uit elkaar nadat hun relatietest in Temptation Island VIPS was mislukt. Donny viel hier namelijk voor een van de verleidsters. Toch kwamen de twee later weer bij elkaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren