logo songteksten.net

Pete Doherty in ziekenhuis na egelsteek

MANCHESTER - Pete Doherty is in het ziekenhuis opgenomen nadat hij was gestoken door een egel. Een wondje in de vinger van de Babyshambles-rocker raakte geïnfecteerd, waardoor de zanger opgenomen moest worden.

Op Twitter legde Pete dinsdag uit wat er is gebeurd. Vorige week wisten zijn honden Narcos en Zeus een egel te vangen. Een van de viervoeters had het beestje in zijn bek, wat Pete zielig vond waardoor hij besloot de egel te redden. "Ik heb een T-shirt om mijn hand gewikkeld om de kleine rakker te bevrijden, maar kreeg toch een sneetje in mijn vinger." Pas veel later kreeg de zanger door dat er iets niet in de haak was. "Drie dagen onbezorgd in een busje later en de wijsvinger is ontstoken."

De rocker is vol lof over het ziekenhuispersoneel dat hem de afgelopen dagen bijstond. "Heel veel dank aan de geweldige mannen en vrouwen die in de gezondheidszorg werken. Wat een engelen, ze verdienen onze dank en respect."

Pete deelde ook nog een foto van een kaart die iemand hem stuurde. Daarop staat een afbeelding van een egel met het opschrift: "Het spijt me dat je je zo stekelig voelt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren