logo songteksten.net

Patricia Paay voelt zich misbruikt door media

HILVERSUM - Patricia Paay baalt ervan dat ze de laatste tijd vooral in het nieuws is geweest vanwege haar bezoeken aan de rechtbank. "Daar ben ik wel verdrietig over geweest. Die schrijvende media, die boekjes die we eigenlijk niet moeten lezen waar je langsloopt in de supermarkt, die misbruiken je zo", zegt Patricia tegen 6 Inside.

"Zoals ze het formuleren en zoals ze het over je hebben. Waar is het respect gebleven? Waar is al het moois dat ik heb gedaan gebleven?", vervolgt de tv-persoonlijkheid. Ze zou daarom ook maar al te graag weer op televisie willen komen. "Ja, hartstikke. Natuurlijk", zegt ze over een comeback op tv.

De zangeres zou eigenlijk meedoen aan het programma Het Perfecte Plaatje, maar dat gaat helaas niet door. "Nee, ik ga het niet doen want ik ga nog even een nieuw heupje nemen", vertelt Patricia, die grapt dat ze voor de operatie werd geïnspireerd door een collega. "Simone Kleinsma doet het, dus waarom ik niet?"

Ondanks alle juridische problemen die ze de afgelopen jaren heeft gehad, houdt Patricia de moed erin. "Als je terugkijkt, ik heb bijna alle zaken gewonnen. Maar het duurt allemaal zo lang en de media kletst er maar omheen", zegt ze. "Ik ben heel positief en ik houd van het leven en zou het nooit opgeven. Er is niemand die daar aan kan komen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren