logo songteksten.net

Thomas Acda zag zichzelf als eeuwige vrijgezel

(Novum) - Thomas Acda dacht dat hij na de scheiding van zijn jeugdliefde 'nooit meer gelukkig zou kunnen worden in een relatie'. De 42-jarige acteur en zanger had zich al neergelegd bij een vrijgezellenbestaan, totdat cupido hem toch weer vond.

"De scheiding hakte er in. Ik had vrede met mijn vrijgezellenbestaan en zag ook wel de voordelen: ik voed mijn zoon op, maak muziek, kan zo veel films kijken als ik wil en thuis kan ik eindeloos lezen en witte wijn drinken. Niemand die zegt: 'Ga nou eens naar bed.' Dat was eigenlijk wel een prettig leven", vertelt hij in het tijdschrift Flair. "Het alleen zijn beangstigde me niet. Integendeel, ik vond het lekker rustig."

Acda is inmiddels gelukkig met Esmee. "Ik ben een mazzelaar dat het geluk toch nog eens op mijn pad kwam", zegt hij. "Esmee ontmoette ik, zoals je mensen tegenkomt. Toevallig. Ik heb behoorlijk moeite voor haar moeten doen. Ze is een goed mens."

Acda maakte in 2006 bekend te gaan scheiden van zijn jeugdliefde Joanneke. De twee hebben samen een zoon. Met Esmee kreeg hij eind vorig jaar een dochter.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren