logo songteksten.net

Marcel Hensema gaat met onemanshow land in

AMSTERDAM - Acteur Marcel Hensema, bij het grote publiek bekend van hitseries als Hollands Hoop en Penoza, gaat volgend jaar voor het eerst een landelijke tournee met een onemanshow maken. Alles in de Hens, zoals de voorstelling heet, is van eind november tot eind maart door het hele land te zien, heeft Bos Theaterproducties donderdag bekendgemaakt.

Hensema wil met de voorstelling naar eigen zeggen “het begrip conference een nieuwe inhoud geven”. In de show “wisselen hilarische en hartverscheurende verhalen elkaar af met herkenbare types van wie je onverbiddelijk gaat houden”.

Eerder speelde Hensema al wel diverse solovoorstellingen in Groningen en omgeving, met veel succes. Zijn landelijke tournee komt daaruit voort.

Carel Kraayenhof

De muziek voor Alles in de Hens wordt gecomponeerd door de wereldberoemde bandeonist Carel Kraayenhof. De regie is in handen van Ola Mafaalani. Teksten voor de voorstelling worden geschreven door auteur Michiel Stroink, van wie recentelijk de roman De notaris en het meisje werd genomineerd voor de Libris literatuurprijs.

De kaartverkoop gaat binnenkort van start.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren