logo songteksten.net

Big Bang-cast krijgt eigen tegel in Hollywood

LOS ANGELES - Komedieserie The Big Bang Theory mag dan bijna afgelopen zijn, de acteurs konden met een goed gevoel afscheid nemen toen ze de eer kregen om hun handafdrukken en handtekeningen in een eigen tegeltje te drukken bij het beroemde Chinese Theater in Hollywood. Volgens CNN is het de eerste keer dat de cast van een televisieserie zo'n kans krijgt.

De castleden van de langlopende reeks over een groep nerds mochten hun namen in het beton schrijven op de boulevard voor het theater. "We hebben afgelopen nacht de laatste aflevering opgenomen, dus het is een beetje een emotionele achtbaan," vertelde producent en medebedenker Chuck Lorre op het evenement. "We kunnen deze iconische ceremonie tot een van de toppunten benoemen van onze loopbaan. We willen onze kijkers bedanken, die ons de laatste twaalf jaar hebben gesteund en zo'n onvergetelijk evenement mogelijk hebben gemaakt".

De serie kan zich de langstlopende sitcom ooit noemen, met twaalf seizoenen en 279 afleveringen. Afgelopen dinsdag werd de laatste aflevering opgenomen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren